Árajánlat

Kérjen egyedi árajánlatot!

 

Szakértő csapatunk széleskörű szolgáltatásokat nyújt kivitelező cégek, kőfaragók és tervezők számára. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a legkülönfélébb projektek megvalósításában, a kis mértékű javításoktól a nagy volumenű építési munkálatokig.

Szolgáltatásaink:

  • Hazai bányászat: Dácittufa és homokkő tömböket bányászunk melyből egyedi elemeket készíthet, mint például tömblépcsőket, ablakkereteket, kandallókat,  burkolatokat, szobrokat és dísztárgyakat.
  • Rekonstruálás és restaurálás: Meglévő kőszerkezetek, elemek felújításához és restaurálásához, pótló anyagot tudunk biztosítani, megőrizve ezzel műemlékeink eredeti szépségét és funkcionalitását.
  • Belsőépítészeti kőmunkák: Belsőépítészeti projektekhez kapcsolódó kőanyagokat is gyártunk, mint például falburkolatok, padlóburkolatok, konyhapultok és mosdópultok, egyéb díszítő elemek, bútorok.
  • Kültéri kőmunkák: Kertünk szépségéért kültéri projektekhez kapcsolódó kőanyagok is elérhetőek, mint például teraszok, kerti utak, falazatok, kerítések és szobrok, tavak, nagyméretű sziklák.

Kérjen árajánlatot még ma!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az igényeit és elkészítsük az Ön számára legkedvezőbb árajánlatot.